Hur skapar man en hållbar barngarderob?

Tillfället har passerat.
Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken
Entrébiljetter köps online.

Småbarnsårens klädkaos på ett hållbart sätt

Kollage som visar i vänstra halvan av bilden två kvinnor som står rygg mot rygg, högra halvan visa deras bok som är en bild på ett barn som klättrar i ett träd.
Foto: Jan-Åke Eriksson

Hållbarhetsprofilerna Jennie Dahlén och Johanna Leymann är i vår aktuella med en ny bok. Sprängfylld med smarta tips på hur man skapar en mer hållbar barngarderob. I boken bjuder de på allt från lagningstips, materialskola och remakeideér till beprövade erfarenheter som gör att du som förälder sparar såväl tid och pengar – som planetens resurser. På söndag den 24 april bjuder de på kalas och kör releaseparty och signering för alla familjer som besöker Tekniska museet. Kom förbi. 

Johanna Leymann är föreläsare, författare och oberoende opinionsbildare inom hållbart mode, med över 15 års erfarenhet. Johanna har en bakgrund inom rättvis handelsrörelsen, samt haft både eget smyckesmärke och klädbutik. Medgrundare till Klimatklubben och utsågs 2019 till Sveriges secondhand-profil. Tillsammans med Jennie Dahlén släppte hon 2016 boken Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode. Då skrev de som Jennie Johansson och Johanna Nilsson.  

 Jennie Dahlén föreläser om hållbart mode, håller kurser i att laga kläder och hjälper företag med sitt strategiska hållbarhetsarbete. Hon har lång erfarenhet inom modebranschen och är utbildad inom textilhantverk, modevetenskap och marknadskommunikation. Tillsammans med Johanna Leymann släppte hon 2016 boken Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode. 

Tid: 14-16
Plats: The Square, Zero City  

Senast uppdaterad 20 april 2022.