brädspel uppstaplade på ett bord

Play Bar – författarsamtal, spel, barhäng och Quiz

Tillfället har passerat.
Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken
Entrébiljetter köps online.

Succén med temakvällar fortsätter och den 16 februari kickar vi igång med årets första temabar, Play Bar. Mellan 17.00-22.00 är det de vuxna som får bestämma och vi har ett fullspäckat schema att bjuda på.

Entrébiljetter köps online

Alla våra temabarer och kvällsaktiviteter ingår när du köper en entrébiljett.

Köp entrébiljett

Författarsamtal med Sara Bergmark Elfgren och Inger ”TriggerFinger” Bosk Grotteblad

Porträttbild på författarna Triggerfinger och Sara bergmark
Foto: Anna Drvik och Lenovo

Vi utlovar en fullspäckad kväll fylld av öl, vin och vegoburgare, men också fint besök från Sara Bergmark Elfgren (GRIM, Cirkeln) och Inger ”TriggerFinger” Bosk Grotteblad (tävlar i Counter Strike med sitt lag Silver Snipes). De bjuder på intressanta samtal och insikter om tonårsångest, spel och döden. Samtalet leds av Anna Westerling

Tid: Författarsamtalet startar kl. 18.00 och signering med Sara av boken GRIM kl. 18.45 i butiken

Game Over Quiz med Gabrielle de Bourg

Vem älskar inte quiz? Och ännu bättre, vem älskar inte quiz som leds av skribent och profesionell nörd Gabrielle de Bourg. Gabrielle är en gammal bekant hos oss på Tekniska, hon var också med och höll i quiz i Space Bar förra året.

Varje lag kan vara mellan 3-5 pers och du anmäler dig genom att mejla linda.sandberg@tekniskamuseet.se senast den 15 februari klockan 12.00, annars på plats senast 16.30.

Plats: Hörsalen.
Tid:
klockan 19.00-20.30

Mer om Gabrielle de Bourg

Gabrielle de Bourg kallar sig för professionell nörd, som författare är hon aktiv inom rollspel och fantastik, ihop med att föreläsa och diskutera om populärkultur. Hon har bland annat skrivit till rollspel som Call of Cthulhu, Ur Varselklotet och Nordiska Väsen samt en novell för Sveriges Radios Skymningsland. 2019 mottog hon spelhobbyförbundet Sveroks högsta utmärkelse som Årets spelare, för sitt arbete med att skapa en mer inkluderande spel- och nördhobby. 

Brädspel, vegoburgare, öl och drinkar

Drinkar

Under hela kvällen kommer vi ha ett stort utbud med brädspel från brädspel.se uppdukade i vår restaurang. Det blir en urmysig spelkväll och en hel del barhäng med andra ord. Det kommer finns spel för olika nivåer, så om du vill köra något kort och kul eller lite mer strategi spelar ingen roll. Vi har något för alla.
Plats: Restaurangen
Tid: Hela kvällen

Beat Saber Mania

Kvinna med VR-set och spelet syns på skärm i bakgrunden

 I vårt VR-labb kan du och dina vänner testa att spela det roliga och lite galna Beat Saber. Perfekt om du gillar rytmbaserade spel, eller att veva runt med lasersvärd i största allmänhet. Det finns olika nivåer och du väljer själv vilken nivå du vill testa. 

Plats: VR-labbet
Tid: 18-19, 19.30-21.30  

Anmäl dig till quiz

Linda Sandberg

Linda Sandberg

Programansvarig

+46 8 450 57 17

Mejla

Relaterat innehåll

Nya spel att testa i Play Beyond Play

Tillfället har passerat.

Senast uppdaterad 4 februari 2022.