Making Magic-program för skolan!

2021-10-15
Alla dagar: kl 08.00-17.00

Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken

Levande dinosaurier, eldsprutande monster och explosioner. Med datorn som verktyg kan man skapa otrolig grafik och animationer. Men, vilka skapar egentligen det där magiska? Och, hur går det till, egentligen?

Fredagen den 15 oktober släpps ett digitalt utbud om visuella effekter (VFX) för skolan. Det digitala utbudet är en del av Digitalidag – en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Målet är att inspirera alla till att vilja och kunna vara med i den digitala utvecklingen. I år vill vi ta tillfället i akt att låta elever upptäcka, undersöka och inspireras av digitaliseringen bakom spel och film genom att rikta ljuset mot visuella effekter.

Den 15 oktober lanseras ett digitalt material som du och din skolklass kan ta del av för att upptäcka ämnet i ditt eget klassrum, när du vill.

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse här för att få mer info när det närmar sig!

Senast uppdaterad 8 juni 2021.