Två flickor och en filmkamera

Lovkurser i Studion – gör TV- och radioprogram

Tillfället har passerat.

Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken

Är du 11–14 år och vill göra något riktigt roligt på lovet? Under några inspirerande dagar skapar vi tillsammans TV- och radioprogram och nosar på de verktyg som används inom dagens medieproduktion i vår autentiska studiomiljö. Dessutom provar vi på grafisk produktion och att göra film med greenscreen-teknik.

Tillsammans med två pedagoger får barnen göra nyhetsprogram och prova på rollen som reporter, nyhetschef eller fotograf i en autentisk miljö. Är allt som cirkulerar i media sant? Vad är ”Fake news”? Under kursen får barnen prova sanningar från olika perspektiv.

Lovkursen passar för såväl nyfikna nybörjare samt för barn som har gått tidigare kurser i Studion. Under fördjupningskursen får deltagare från tidigare kurser möjlighet att arbeta med en längre produktion.

• Max 18 deltagare per kurstillfälle.
  • Måndag 24 feb – torsdag 27 feb
  • Tider: klockan 10–15.
  • Pris: 1600 kronor
  • Allt material till kursen ingår.
  • Ta med egen lunch och mellanmål, som vi äter tillsammans

Kursen är fullbokad. Skicka ett mail till oss för att ställa dig i kö.

Senast uppdaterad 20 februari 2020.