Två flickor och en filmkamera

Lovkurser i Studion – gör TV- och radioprogram

2020-02-24 - 2020-02-27
Mån, Tis, Ons, Tor: kl 10.00-15.00

Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken

Är du 11–14 år och vill göra något riktigt roligt på lovet? Under några inspirerande dagar skapar vi tillsammans TV- och radioprogram och nosar på de verktyg som används inom dagens medieproduktion i vår autentiska studiomiljö. Dessutom provar vi på grafisk produktion och att göra film med greenscreen-teknik.

Tillsammans med två pedagoger får barnen göra nyhetsprogram och prova på rollen som reporter, nyhetschef eller fotograf i en autentisk miljö. Är allt som cirkulerar i media sant? Vad är ”Fake news”? Under kursen får barnen prova sanningar från olika perspektiv.

Lovkursen passar för såväl nyfikna nybörjare samt för barn som har gått tidigare kurser i Studion. Under fördjupningskursen får deltagare från tidigare kurser möjlighet att arbeta med en längre produktion.

• Max 18 deltagare per kurstillfälle.
  • Måndag 24 feb – torsdag 27 feb
  • Tider: klockan 10–15.
  • Pris: 1600 kronor
  • Allt material till kursen ingår.
  • Ta med egen lunch och mellanmål, som vi äter tillsammans

Kursen är fullbokad. Skicka ett mail till oss för att ställa dig i kö.

Senast uppdaterad 20 februari 2020.