Tåg kommer ut ur tunnel i Modelljärnvägen.

Kvällsvisningar på onsdagar – fri entré

2019-07-17 - 2019-08-31
Ons: kl 17.00-19.00

Tekniska museet. Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till hållplats Museiparken.

Fri entré till museet från klockan 17 och visningarna är gratis. Från 17/7: Gäller ej Robots och MegaMind.

På onsdagar har vi fri entré till hela museet från klockan 17 och öppet ända till klockan 20 (till och med 10 juli). Passa på att utforska alla spännande utställningar på egen hand eller följ med på kvällsvisning.

17/7 – 31/8 har vi öppet alla dagar till klockan 19.

17/7 2019 – 15/3 2020 är det fri entré på onsdagkvällar från klockan 17 till alla utställningar utom Robots och MegaMind.

Visning i Gruvan

Kvinna drar skottkärra i Gruvan

Gruvan, en av våra första utställningar, har genom alla tider varit en av de mest populära attraktionerna på Tekniska museet. Nu kan du utforska nya spännande upplevelser i de gamla gruvgångarna och uppleva en helt ny modern del med borrsimulator och andra spännande stationer.
Visning onsdagar klockan 18.

Läs mer om Gruvan

Visning i Modelljärnvägen

Tåg kommer ut ur tunnel i Modelljärnvägen.

Se tågen tuffa fram i vår unika modelljärnväg med 50 meter räls och ett naturtroget landskap medan vi berättar om hur den har byggts. Modelljärnvägen hittar du vid butiken på entréplan.
Visning onsdagar klockan 19.

Läs mer om Modelljärnvägen

TIPS! Testa HoloLens i Play Beyond Play

Tjej spelar AR-spel med fingrarna i luften

Missa inte att testa den allra senaste speltekniken – HoloLens. Hur känns det att spela i en ”mixed reality”-värld? Till skillnad från traditionella spel utnyttjar HoloLens det befintliga rummet, scannar av miljön och anpassar spelet efter den. HoloLens spelas i ett eget rum i utställningen där våra värdar hjälper dig tillrätta. HoloLens är kostnadsfritt, men du behöver boka en tid i entrén – begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Onsdagar klockan 17.30–19.30.

Läs mer om utställningen Play Beyond Play

Senast uppdaterad 1 juli 2019.