No description found for the image zero-city-barn-1600x600

Zero City

Med årskort kan kan du uppleva alla våra utställningar, som framtidens stad - Zero City - hur många gånger du vill.

Bild på en del av utställningen Hyper Human

Hyper Human

Ett år av upplevelser

Inga planerade evenemang.
Köp ditt årskort nu!

Det händer mycket spännande under ett år på Tekniska. Köp årskort och få ett år av upplevelser. Få fördelar som fri entré, inbjudningar till VIP-event och rabatterade priser hos vår butik och restaurang.

Årskort på Tekniska museet ger dig fri tillgång till våra upplevelser och gäller ett år från dagen du köper kortet. Vad sägs till exempel om ett helt våningsplan med dataspelsupplevelser? Eller att utforska framtidens människa i den nya utställningen Hyper Human?

Ge ett år av upplevelser till dig själv, familjen eller en vän genom att köpa årskort.

Ett år av upplevelser

Ett årskort hos oss innebär ett år fyllt av innovativa lösningar, inblick i hur vår framtid kan se ut, en värld fylld av spel och hisnande upplevelser. Dessutom blir det många roliga aktiviteter och spännande visningar under helger, lov och kvällar. År 2022 har mycket att erbjuda och nedan har vi listat alla smarta upplevelser du kan få hos oss.

Zero City

Välkommen till Zero City, där du som besökare står inför att lösa framtidens stora utmaningar med målet att nå nollutsläpp från staden. Ta en tur i en självkörande buss, hjälp till att packa lastcontainern, kryp genom avloppstunneln och lös svåra utmaningar kring energiförsörjning, transporter och stadsplanering.

Allt om Zero City

Hyper human

Var går gränsen mellan människa och maskin när vi kan förstärka och byta ut kroppsdelar? Vem har makten när vi låter artificiell intelligens ta beslut i avgörande livsval? Utforska dessa frågor och många fler i Tekniska museets nya utställning Hyper Human.

Allt om Hyper Human

Play beyond Play

Dataspelsutställningen Play Beyond Play är ett helt våningsplan med spelupplevelser – 1 000 kvadratmeter stort. Vi har skapat en upplevelse där du inte bara kan prova dina favoritspel och utforska spelhistorien, utan också kliva in i och låta dig omslutas av spel.

Allt om Play beyond play

Megamind

Barn spelar dataspel på en interaktiv klättervägg

Måla med ögonen, styr med tankekraft och forma i luften – här kan du göra saker du inte trodde var möjligt. Det finns nästan 50 stationer att utforska för både stora och små.

Allt om MegaMind

Den hållbara restaurangen

En del av restaurangen med en hängande glaskruka med växter i förgrunden

 

I restaurangen äter du gott – med gott samvete. Blir det mot förmodan någonting kvar på tallriken så tar Mullmaskinen hand om resterna och förvandlar dem till näring för nya odlingar. Som årskortsmedlem har du 10 procents rabatt i restaurangen.

Egen matsäck

Ljust och fräscht matsäcksrum med spännande föremål

Skulle det vara fullbokat i restaurangen finns det även möjlighet att ta del av våra serviceytor. Här finns det även toaletter och låsbara skåp, där du kan förvara dina ytterkläder och stora väskor. De nya serviceytorna hittar du direkt till vänster när du kommer in genom entrédörrarna.

Smarta prylar och fina presenter

insidan av butiken

I Tekniska museets välfyllda butik hittar du ett spännande och unikt sortiment. Här blandas experiment, kluriga spel och pedagogiska material med smart och snygg design. Som årskortsmedlem har du 10 procents rabatt i butiken.

Läs mer om årskort

Senast uppdaterad 31 augusti 2022.