Människa och hund i rymddräkter på Mars
Foto: Empire
Futuristiskt ansikte och logotyp

Ett år av upplevelser

Tillfället har passerat.

Årskort på Tekniska museet ger dig fri tillgång till våra upplevelser och gäller ett år från dagen du aktiverar det. Vad sägs till exempel om ett helt våningsplan med dataspelsupplevelser? Eller att utforska framtidens människa i den nya utställningen Hyper Human?

Köp årskort och följ med oss på en resa till Mars samtidigt som du stöttar Tekniska – utställningen Moving to Mars står redo när vi kan öppna museet igen.

Ge ett år av upplevelser till dig själv, familjen eller en vän genom att köpa ett värdekort. Du vet väl att du kan uppgradera din entrébiljett till årskort? Så passa på att uppgradera innan du går hem för dagen.

Hyper Human

Bild på en del av utställningen Hyper Human

 

Var går gränsen mellan människa och maskin när vi kan förstärka och byta ut kroppsdelar? Vem har makten när vi låter artificiell intelligens ta beslut i avgörande livsval? Utforska dessa frågor och många fler i Tekniska museets nya utställning Hyper Human.

Läs mer om Hyper Human

Moving to Mars

Människa och hund i rymddräkter på Mars

Kritikerrosade rymdutställningen Moving to Mars landar på Tekniska i sommar. Det blir det första internationella stoppet på en världsturné för utställningen från the Design Museum i London. Med 150 föremål från tidigare rymdresor (inklusive original från NASA, European Space Agency och SpaceX) och prototyper för framtidens marsresor berättar Moving to Mars om den stora utmaningen att ta människan till Mars – kanske mänsklighetens största äventyr någonsin.

Moving to Mars ställs ut på Tekniska fram till 29 augusti, 2021.

Läs mer om Moving to Mars

Play Beyond Play

Grön dataspelsfigur på en klippa
Utforska ett helt våningsplan med dataspelsupplevelser i Play Beyond Play.

Den hållbara restaurangen

En del av restaurangen med en hängande glaskruka med växter i förgrunden

I restaurangen Tekniska by Pontus äter du gott – med gott samvete. Blir det mot förmodan någonting kvar på tallriken så tar Mullmaskinen hand om resterna och förvandlar dem till näring för nya odlingar. Som årskortsmedlem har du 10 procents rabatt i restaurangen.

Egen matsäck

Ljust och fräscht matsäcksrum med spännande föremål

Vi har nya fräscha serviceytor där du kan äta matsäck i en trevlig miljö. Här finns det även toaletter och låsbara skåp, där du kan förvara dina ytterkläder och stora väskor. De nya serviceytorna hittar du direkt till vänster när du kommer in genom entrédörrarna.

Smarta prylar och fina presenter

I Tekniska museets välfyllda butik hittar du ett spännande och unikt sortiment. Här blandas experiment, kluriga spel och pedagogiska material med smart och snygg design. Som årskortsmedlem har du 10 procents rabatt i butiken.

Läs mer om årskort

Till våra bästa vänner

För 300 kronor får du:

  • Fri entré till museet och alla utställningar
  • Ett hus fullt av interaktiva upplevelser
  • Spännande helg- och lovprogram
  • Gå förbi kön
  • 10 procents rabatt i restaurangen
  • 10 procents rabatt i butiken
  • 10 procents rabatt på kalaspaket i restaurangen.
  • Inbjudningar till spännande VIP-event

Läs mer om årskort

Senast uppdaterad 14 december 2020.