AI-designade pelare i utställningen Hyper Human

Tekniska museet håller stängt

Inga planerade tillfällen.

Museet är stängt from och med fredag 30 oktober med anledning av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens skärpta råd i Stockholms län.

Det är väldigt tråkigt att behöva stänga igen, då vi vet att många sett fram emot att besöka oss. Men det är viktigt att vi alla hjälps åt för att stoppa den ökande smittspridningen.

Årskorten förlängs

Alla som har giltigt årskort eller presentkort, per den 30/10 2020, kommer att få det förlängt motsvarande den tid som Tekniska håller stängt.

De som har autogiro kommer att kompenseras nästkommande månad.

Upplev tekniska hemifrån

Vi har producerat massor av digitalt innehåll som kan upplevas hemifrån. Så trots att det inte går att besöka museet fysiskt just nu – så går det fortfarande att leka och lära tillsammans med oss.

Här hittar ni vårt digitala utbud

Stöd Tekniska

Precis som för många andra innebär coronautbrottet väldigt stora utmaningar för Stiftelsen Tekniska museet. Tiden vi håller stängt skapar ett stort hål i kassan, då en stor del av vår verksamhet finansieras av entréintäkter.

Det allra bästa sättet att stöda oss är att köpa årskort till dig och din familj. På så sätt är ni redo när vi öppnar upp portarna igen.

Om du vill går det bra att stödja oss även via Swish, med valfri summa.

Viktigt! Märk betalningen Stöd Tekniska.

Vårt Swishnummer är: 123 068 18 33

Handla i vår webbshop

Det går också att stödja oss genom att handla i vår fantastiska butik. Här hittar du webshoppen

Senast uppdaterad 26 november 2020.