Kampanjbild till utställningen Moving to Mars
Foto: Empire

Tekniska museet öppet – boka biljett

2021-02-05 - 2021-12-31
Alla dagar: kl 10.00-18.00

Endast förköpta biljetter gäller.

Du hittar länken bokningen här på sidan, i rosa längst upp på alla våra sidor och på flera andra ställen.

Var noga med att dubbelkolla dina uppgifter när du bokar biljetter, årskort och tidssloter.

Till biljettbokningen!

Endast förköpta entrébiljetter gäller, och även du som har årskort behöver boka en entréslot för att kunna komma in på museet.

När vi nu startar museets verksamhet igen, så gör vi det omsorgsfullt och med våra besökares och anställdas säkerhet som första prioritet. Tekniska museet är drygt 10 000 kvadratmeter stort, så det finns gott om plats.

Så gör vi ditt besök säkert 

Vi har gjort en stor mängd åtgärder för att göra ditt besök hos oss säkert och jobbar aktivt för att förhindra smittspridning.  Vi har bland annat infört vänstertrafik i museet för att undvika möten. Skyltar och golvmarkeringar i hela museet leder vägen och uppmanar till att hålla avstånd och undvika trängsel. Vi fortsätter att följa råden från Folkhälsomyndigheten och följer utvecklingen av Covid-19 kontinuerligt.

Här kan du ta del av alla de åtgärder vi tar för att trygga ditt besök hos oss.

Den som känner minsta symptom ska inte komma till museet, utan stanna hemma.  Om du inte kan besöka oss på plats, kolla gärna in allt vårt digitala material som finns här.

Till dig som är årskortsmedlem 

Årskorten har varit frusna under tiden vi har haft stängt. När vi nu öppnat Tekniska museet igen aktiveras även årskorten automatiskt från och med 26 februari.

Den tid vi har varit stängda, det vill säga fyra månader, har lagts till giltighetstiden på redan inköpta årskort och presentkort.

Våra årskort blir från och med öppningen digitala och de fysiska plastkorten kommer i takt med att de löper ut att ersättas med digitala.

Stöd Tekniska 

Precis som för många andra innebär coronapandemin väldigt stora utmaningar för Stiftelsen Tekniska museet. Tiden vi hållit stängt har skapat ett stort hål i kassan, då en stor del av vår verksamhet finansieras av entréintäkter. Köp därför gärna årskort till dig och din familj.

Om du vill går det bra att stödja oss även via Swish, med valfri summa.

Viktigt! Märk betalningen med Stöd Tekniska.

Vårt Swishnummer är: 123 068 18 33

Handla i vår webbshop 

Det går också att stödja oss genom att handla i vår fantastiska butik. Här hittar du webshoppen 

Senast uppdaterad 23 augusti 2021.