Anmäl din organisation till Digital@idag

2020-06-22 - 2020-10-02

Digital@idag är en temadag för att inspirera fler människor till att kunna och vilja vara med i den digitala utvecklingen över hela landet. Vi gör detta tillsammans, och ju fler vi är desto mer når vi ut och desto större nätverk skapar vi.

Den 2 oktober 2020 är det dags för Digital@idag igen. Det startade 2019 och är ett initiativ från Forum för Omställning tillsammans med DIGG, SKR, IVA, LO och Statens servicecenter.

Förra året arrangerade 70 aktörer tillsammans 35 aktiviteter på elva orter, från Luleå i norr till Lund i söder. I år vill vi såklart att ännu fler ska vara med.

Ni väljer själva om ni vill bidra med en egen aktivitet eller om ni vill kolla på någon av livesändningarna från till exempel Tekniska museet, Norrköpings Visualiseringscenter eller Sergels Torg.

Så medverkar du och din organisation

Ni anmäler ert intresse nedan, senast 5 juli 2020. Vi kommer att mejla mer info och ge er allt ni behöver i form av möjliga upplägg, pressmallar med mera.  Det innebär också en möjlighet att synas i våra kanaler (hemsida, Facebook) kopplat till vad som sker inom Digital@idag.

Länk till intresseanmälan

Mer information

Hela programmet släpps i augusti. Tekniska museets program kommer ni hitta på den här sidan, precis som länken till vår livesändning.

För att ha koll på vad som händer i hela landet under Digital@idag kan ni kolla in deras kanaler:

Digital@idags hemsida

Digital@idag på Facebook

Senast uppdaterad 7 juli 2020.