No description found for the image 25rabatt-tekniska

25% billigare på Djurgården i 25 dagar

Tillfället har passerat.
Tekniska museet, Museivägen 7, Norra Djurgården. Buss 69 till Museiparken

För att fler ska upptäcka vidden av vad Djurgården erbjuder har vi nu gjort en kampanj tillsammans med 10 andra museer i området.

Den som köper en biljett till fullpris hos något av museerna får 25% rabatt hos de andra mellan 10 september och 5 oktober. Gäller mot uppvisande av kvitto.

Så passa på att utforska Djurgårdens breda utbud i höst. Här är det öppet, grönt – och fullt av intressanta museer inom gångavstånd. En fantastisk chans att upptäcka mer av vad ön har att erbjuda – välkommen ut! Mer information finns på royaldjurgarden.se.

11 museer ingår

I kampanjen ingår ABBA The Museum, Etnografiska, Junibacken, Nordiska, Sjöhistoriska, Snus och tändsticksmuseet, Spritmuseum, Tekniska, Thielska galleriet, Vasamuseet samt The Viking museum.

Då tre av museerna har fri entré ger de istället annan 25%-rabatt: Etnografiska ger 25% rabatt i butik, Snus- & Tändsticksmuseet ger 25% på guidade visningar och lokalbokningar, och Sjöhistoriska ger 25% på köp av posters i butiken. Om man påbörjar sitt Djurgårdsbesök på något av dessa museer får man rabattkortet vägen ut tillsammans med biljett eller kvitto av någon form som bevis att man varit på besök.

Senast uppdaterad 7 december 2021.