No description found for the image teknik-och-etik-1900x600

Vi söker Teamleader!

Vi söker en Teamleader som vill vara delaktig i våra kvälls- och helgupplever!

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med avdelningschefen svara för den dagliga driften av museets kvälls- och helgteam. Som teamleader agerar du operativt i driften och ansvarar för koordinering av medarbetare, sätter dagsschema och hjälper till där det behövs. Du kommer ingå i avdelningen Värdskap som i verksamheten ansvarar för att ta hand om besökarna och se till att de får en fantastisk upplevelse.

Din bakgrund och personlighet

Du som söker brinner för kundservice och vill hela tiden förbättra upplevelsen för besökaren. Du trivs bäst då du får jobba med drift men samtidigt vara delaktig för utvecklingen framåt. Du leder genom att du vill se andra utvecklas i sin roll och är trygg i att – på ett tydligt och empatiskt sätt – leda ditt team till framgång. Du stimuleras av att ta egna initiativ, jobba fram arbetsrutiner och skapa struktur från grunden.

Dina kvalifikationer

  • Är minst 18 år
  • Har 2 – 3 års erfarenhet inom arbetsledande roll
  • Vill jobba kvällar, helger och lov
  • Värdesätter det personliga mötet
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt
  • Erfarenhet av att kunna hantera stressiga situationer

Meriterande

  • Har haft en ledande yrkesroll inom besöksnäringen
  • Har vana att tala inför stora grupper
  • Har erfarenhet från sälj
  • Behärskar ytterligare språk (utöver svenska/engelska)

Om Tekniska

De senaste åren har Tekniska tagit stora kliv in på edutainmentmarknaden där lekfullt lärande är centralt. 2019 hade Tekniska cirka 388 000 besökare, varav mer än hälften är barn och unga. Museet erbjuder en fantastisk helhetsupplevelse där målet är att välkomna 500 000 besökare per år. Tekniska är både ett science center och Sveriges största tekniska museum. Här kan barn och vuxna tillsammans utforska och upptäcka hur allting egentligen hänger ihop – en spännande resa från industrins barndom till framtidens storslagna visioner.

Tekniska museets vision är att stå för innovationslust för en hållbar framtid

Vi söker två kollegor. Anställning på omfattning 20–60%. Både dag och kvällsarbete, med tider 16.00-22.30 samt 09.30-17.15. Tekniska museet har öppet 365 dagar om året. Helgtjänstgöring ingår.

Ansök redan idag

Tjänsterna tillsätts löpande efter att vi hittat rätt kandidater och vi intervjuar löpande. Varje anställning inleds med sex månaders provanställning.

Mejla din ansökan med personligt brev och CV till rekrytering_mottagandet@tekniskamuseet.se

Vid frågor kan du kontakta Susanne Björklund, Chef på Värdskap 08-450 57 07.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 14 december 2022.