En bricka fylld med kanapéer

Vi söker serveringspersonal

Om jobbet

Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat team under vår restaurangchef som har det övergripande ansvaret för matsalen.

Vi söker dig som gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Museets besökare är även restaurangens gäster och det är allt från barnfamiljen till middagsgästen som du kommer att möta.

Om dig

Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Du sätter alltid våra gäster främst, men det är din personlighet som kommer fälla avgörandet. Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi.

Vi vill att du som söker har:

  • 3-årig gymnasial utbildning
  • Är minst 20 år
  • Har arbetslivserfarenhet inom café, restaurang, fastfood
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Anställningens omfattning

Anställningen är på deltid efter överenskommelse och som inleds med en provanställning på sex månader. Tjänstgöring sker enligt schema som innebär tjänstgöring, dagtid/kvällstid och helger.

Tillträde efter överenskommelse.

Löneform: Månadslön.

Ansökan och frågor

Ansökan och frågor skickas till restaurang@tekniskamuseet.se. Granskning av inkomna handlingar och urval till intervjuer sker kontinuerligt.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Senast uppdaterad 11 juli 2023.