tjej som står vid disken och tar emot beställning i restaurangen.

Vi söker helgpersonal till restaurangen

Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar att vara bland människor och jobba i team. Kom och bli en del av Tekniska museets helgpersonal och bli en del av teamet!

Om jobbet

Du kommer att arbeta i ett team under vår restaurangchef som har det övergripande ansvaret för serveringen. Du kommer att ha varierande uppgifter med att arbeta bakom kassan, lägga upp mat och vara ute i matsalen där du fyller på bufféer, plockar disk, torkar av bord och stolar och håller rent.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att vara bland människor, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet jobbar för att göra våra gäster nöjda och glada. Tekniska museets besökare är även restaurangens gäster och det är allt från barnfamiljen till middagsgästen som du kommer att möta.

Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och du förstår att sätta gästen i centrum.

Vi vill att du som söker har:

  • Gymnasial utbildning
  • Är minst 18 år
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Anställningens omfattning

Anställningen är en deltidstjänst med huvudsak tjänstgöring på helger och under skollov efter överenskommelse med restaurangchefen.

Tillträde efter överenskommelse.

Löneform: Timlön

Ansökan och frågor

Ansökan och frågor skickas till gunhild.eriksson@tekniskamuseet.se. Granskning av inkomna handlingar och urval till intervjuer sker kontinuerligt.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund samt olika funktionsvariationer hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Så behandlar vi personuppgifter

För att Tekniska museet ska kunna hantera din ansökan som du skickat in, genomföra intervjuer och fatta beslut i ett rekryteringsförfarande måste vi behandla vissa personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Om Tekniska museet 

Tekniska är ett museum, en arena och ett kulturhus för teknik, vetenskap, innovation och entreprenörskap. I 100 år har vi visat hur nyfikenhet, kreativitet och samarbete över gränser kan lösa även till synes omöjliga utmaningar. Vi vill skapa platser där barn och vuxna engageras i att bygga det samhälle och den värld vi vill leva i, med visionen om innovationslust för en hållbar framtid. Tekniska museet har cirka 350 000 besökare per år med ett långsiktigt mål om att nå 500 000 besökare.  Vi driver utbildningar och skolverksamhet, restaurang, butik, eventverksamhet, utbildningar och skolverksamhet. Cirka 140 anställda.

Senast uppdaterad 2 maj 2024.