Kvinna utforskar ny teknik i Play Beyond Play

Wow! Lustfyllt lärande – vägen till framtiden

Framtiden börjar nu. Varje minut och dag. Men känslan av att vi verkligen står inför något helt annorlunda börjar gå upp för de flesta av oss. Tekniska museet har tillsammans med Kairos Future undersökt hur vi ger kommande generationer de bästa möjliga förutsättningarna för att lösa de stora utmaningarna vi har framför oss. Det handlar om lustfyllt och livslångt lärande, och att skapa upplevelser som ger en wow-känsla som står sig i den allt hårdare konkurrensen om vår uppmärksamhet. 

I rapporten presenterar vi en rad framgångsfaktorer och nycklar för att lyckas med framtidens lärande. 

Ta del av rapporten – WOW! Lustfyllt lärande

Skriv in din e-postadress nedan så mailar vi en nedladdningslänk till dig. Får du inget mail? Kolla om den hamnat i skräpposten.


Du kan avregistrera dig när som genom länken längst ned i våra utskick.

Klicka här för information om vår integritetspolicy.

Presentation av rapporten

Erika Charbonnel från Kairos Future presenterar de viktigaste insikterna ur rapporten. Därefter leder Fredrik Torberger ett samtal med Johan Kerstell, HR-direktör på Sandvik, Maja Neiman, projektledare på Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA), Teddy Söderberg, grundskolechef för Hässelby-Vällingby och Spånga, Mats Lindgren, VD för Kairos Future och Peter Skogh, museidirektör för Tekniska museet.

Wow-rapporten på Internetdagarna

Tekniska museet leder ett spår på Internetdagarna 2021 framför allt riktat till dig som arbetar inom skola och lärande.

Teknik och wow-upplevelser kan hjälpa till att fånga elevers uppmärksamhet i en allt mer ”fygital” värld. Häng med när Tekniska museet tillsammans med forskare, pedagoger och en astronaut diskuterar sju nycklar till framtidens lärande!

Biljetter till Internetdagarna hittar du här.

Senast uppdaterad 6 september 2021.