flygbild över en massiv träkonstruktion

Stockholms nya upplevelsearena

Ta den unika möjlighet och upplev den största satsningen som Tekniska har gjort sedan museet öppnade på Djurgården. Boka en förhandsvisning till Wisdome Stockholm, upplevelsearenan som tänjer på gränserna.  

En av världens mest komplexa träkonstruktioner

Arkitekturen har redan innan den har färdigställts belönats med World in Property Awards och uppmärksammats av arkitekter, konstruktörer och press långt utanför Sveriges gränser. Wisdome Stockholm är ingen vanlig byggnad. Det är en av världens mest komplexa träkonstruktioner som många sett som omöjlig att förverkliga.

Intresserad av att boka?

Från och med maj 2023 kan du förboka en domupplevelse och förhandsvisning av utvalda föreställningar till dig och hela ditt företag.  Förbokningen gäller för besök under vecka 45 – 47 där du kan vara bland dom första som får chansen att utforska upplevelsearenan som tänjer på gränserna för det omöjliga.

Tillägg för domföreställning 80 kr + moms per person, utöver gällande entréavgift.

Om du önskar boka den spektakulära Trähallen, så kommer den vara bokningsbar från och med 15 januari 2024.

Ja, jag vill förhandsboka!

Wisdome Stockholm

insidan av en gigantisk träbyggnad med inbyggd träkupol.

På utsidan

Trähallen består av ett rutnät av totalt 20 kilometer böjda och vridna trälameller som bär upp det väldiga taket. Rummet blir ett hjärta i museet – en knutpunkt mellan huvudbyggnaden och Maskinhallen, den nya utemiljön, restaurangen och de stora utställningslokalerna. Det ger också utrymme för mingel, sittande middagar, presentationer och andra event i en miljö som mer än någon annan andas framtid och innovation.  

I Trähallen finns en fri golvyta på cirka 300 kvm för upp till 200 gäster. Du kan även få tillgång till viss befintlig teknik så som ljud, ljus och bild samt scenpodier.

publik som sitter i en dome och tittar på jorden i 3D

På insidan

Inuti den enorma sfäriska domen av trä, hittar du den absolut senaste och starkaste tekniken för vetenskaplig visualisering i 3D. Här kan du ta dig längre bort, närmare inpå och djupare ned än du någonsin varit. Spjutspetsteknik inom visualisering gör det möjligt att ge nya perspektiv på viktiga frågor och gör det komplicerade lättare och roligare att förstå. Men också möjlighet att ta företagspresentationer till helt nya nivåer.  

Totalt har domen 100 stolar varav 2 st är tillgänglighetsanpassade platser. Ta ditt event till nästa nivå och omsluts helt av 3D-projektioner i 360 grader – runt om och ovanför.

Ta dina möten och event till nästa nivå

  • Upplev universum, specialeffekter och mikrokosmos genom att boka platser till en ordinarie dome föreställning. 
  • Abonnera en hel dome föreställning exklusivt för ert företag.  
  • Vill du vara med om en spektakulär rymdupplevelse, så bokar du domen för egen interaktiv guidad rymdresa med realtidsdata från ESA och NASA. 
  • Vid bokning av exklusiv föreställning går det även att lägga till tid i domen för att i anslutning till föreställningen även hålla en egen företagspresentation.  
No description found for the image wisdome_exterior

Världen är komplex. Vi gör den begriplig.

 På utsidan en spektakulär träbyggnad som tänjer på gränserna för vad som är tekniskt möjligt. På insidan världsledande teknik som tar dig längre bort, närmare inpå och djupare ned än du någonsin varit.

Wisdome Stockholm

Kontakt

Har du frågor om event kan du kontakta Sofi, Annika och Alicia på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.

Skicka en bokningsförfrågan

Fyll i vår bokningsförfrågan så återkommer vi med ett förslag på upplägg och kostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Senast uppdaterad 25 juli 2023.