Background Image

Program

Upptäck vårt spännande programutbud som väcker tankar och engagemang kring skogens framtid. Från inspirerande föreläsningar om skogen och trämaterialets möjligheter till interaktiva debatter och konstnärliga framträdanden – det finns något för alla att utforska och lära av.

Hela programmet för Skogen släpps inom kort.

röd solnedgång som reflekteras på vatten.

Samtal och debatt

Djupdyk i de viktiga frågorna om skogens framtid genom våra samtal och debatter. Lyssna på kända röster och experter som diskuterar skogens roll i klimatkrisen, biologisk mångfald och samhällets omställning. Var med och påverka genom att delta i öppna diskussioner som öppnar upp för nya tankar och lösningar.

Läs mer om kommande [TALBAR]

växter i ett labb.

Visningar

Följ med på en spännande resa genom Skogen med våra guidade visningar. Låt dig inspireras över skogens mångfald och möjligheter till förändring. Det kommer även finnas möjlighet för dig att utforska skogen på egen hand. Passar perfekt för både lärare och för dig som vill upptäcka Skogen på egen hand.

 

Man och kvinna utklädda till detektiver i rött och blått gömmer sig bakom några träd i upplevelsen Skogen.

Skogsdetektiverna

Följ med Skogsdetektiverna på kluriga äventyr i våra SUPERHELGER. Skogen kanske ser lugn ut på ytan, men det prasslar i bladen och rör sig under marken, plötsligt går larmet hos skogsdetektiverna, de har ett nytt skogsfall att lösa. Möt fiffiga Teknis och skarpa Skogsdoktorn som driver Skogsdetektiverna.