Dataspelsfigur med tomtemössa framför ett årskort

Julklappstips – ge bort ett år av upplevelser

Släpp julstressen – här hittar du sista-minuten-klappen som gör dig till julens hjälte!

Ge bort oändliga spelupplevelser i Play Beyond Play, en hel värld av robotar i en kommande internationell vandringsutställning, spännande prova på-aktiviteter på våra Megahelger och fartfyllda experiment under årets alla lov.

Ett årskort på Tekniska museet ger fri tillgång till alla våra upplevelser och rabatt i både museibutiken och restaurangen – och gäller ett år från dagen kortet aktiveras.

Och det bästa av allt – du behöver inte vara orolig för att din julklapp inte kommer fram i tid. Du köper ditt presentkort här på webben, skriver ut det och slår in som du önskar. Presentkortet kan sedan lösas in mot ett årskort i entrén hos oss. Superenkelt, eller hur!

Ett år fyllt av upplevelser

Robot och texten Robots i gult mot grå bakgrund

Med årskort kan du utforska den en internationella vandringsutställningen Robots så ofta du vill. Det är första gången utställningen visas utanför Storbritannien och sista stoppet i Europa innan den åker vidare till Japan.

Här berättar vi om det kommande årets upplevelser på Tekniska museet.

Presentkortet gäller endast för årskort och kan inte lösas in mot kontanter. Se även villkor för årskort.

Senast uppdaterad 19 december 2018.