Digitala visningar från Tekniska museet – låt upplevelsen komma till dig!

På Tekniska finns ett spännande utbud av utställningar och när det råder begränsningar i att kunna ta del av dessa upplevelser på plats, finns nu möjlighet att boka en exklusiv digital live visning för ditt sällskap. Låt den digitala live upplevelsen bli en inspirerande aktivitet tillsammans med era medarbetare, kollegor, samarbetspartners eller kunder till exempel i anslutning till ett digitalt möte eller event.

Följ med en av våra explainers som tar er med och guida er runt i någon av våra utställningar under cirka 30 min med möjlighet att sedan få svar på era frågor via en chatt.

Välj en visning från en av följande utställningar:

Moving to Mars – en kritikerrosad, tillfällig utställning från Design Museum i London. Utställningen låter dig utforska hur livet på den röda planeten kan bli samt få ta del av unika föremål från NASA, ESA och SpaceEx. Mer information om utställningen.

Kommande visning Antropocen, bokningsbar från april – människans påverkan på vår planet. En utställning som tar oss med till platser som vi alla är ansvariga för men som vi annars sällan ser. Det är en tillfällig utställning. Antropocen-utställningen organiseras av Art Gallery of Ontario i Toronto och National Gallery of Canada i Ottawa i samarbete med Fondazione MAST, i Bologna. Den är just nu ute på en världsturné och kommer senast från Malmö Museer. Mer information om utställningen.

Hyper Human – utställningen där du träffar framtidens människa. Vad händer när tekniken gör det möjligt att designa våra barn med geneditering? Var går gränsen mellan människa och maskin när vi kan förstärka och byta ut kroppsdelar? Vem har makten när vi låter artificiell intelligens ta beslut i avgörande livsval? Utforska dessa frågor och många fler i Tekniska museets nya utställning Hyper Human. Mer information om utställningen. 

Pris och upplägg

Grundavgift per sällskap, per digital visning: 2 250 kr exkl. moms  

Tillkommande per personavgift: 

1 – 100 personer: 95 kr exkl. moms/person 
101 – 200 personer: 75 kr exkl. moms/person 
201 – 300 personer: 55 kr exkl. moms/person
301 eller flera personer: 35 kr exkl. moms/person 

Mervärdesskatt tillkommer på alla priser.

En explainer tar er med på en digital live visning under ca 30 min med efterföljande upp till 10 min lång frågestund via en live chatt. 

Visningarna sker under gällande ordinarie öppettider mån – fre.  

Kombinerar ni en digital visning med genomförande av ett streaming event från vår Studio, så erhåller ni rabatt på per personavgiften för den digitala visningen. För mer info om erbjudandet läs här.

Digitala visningar för sällskap går att boka in från och med 8 mars 2021 för genomförande under ordinarie öppettid. Om du har några frågor kring detta eller önskar boka in en digital visning är du varmt välkommen att kontakta oss på eventbokning@tekniskamuseet.se. 

Senast uppdaterad 9 februari 2021.