Digitala skolprogram framtill februari

På grund av det rådande läge och för att minska smittspridningen har Tekniska beslutat att framtill mitten av februari erbjuda digitala skolprogram där elever kan ta del av workshops och visningar. Åk med din klass på en rymdresa till Mars, utforska symbiosen mellan människa och robot eller bli en del av lösningen i Hållbar Vision – klimat och energi.

Digitala skolprogram 2022

Skolbesök på egen hand

Vill man som skola/förskola besöka museet på egenhand så går det bra då museet är drygt 10 000 kvm stort och man kan sprida ut sig. Viktigt att tänka på är att man delar upp sig i mindre grupper och går med sin lärare samt håller avstånd. Vid minsta symptom ska man inte komma till museet.

För skolbesök på egenhand så bokar man sitt besök i förväg, vänligen maila önskat besöksdatum/tid till skolbokning@tekniskamuseet.se  senast två dagar innan. Ni behöver även skriva vilken skola ni kommer ifrån samt hur många elever och pedagoger ni önskar boka för. Priset är 50 kr per elev och gratis för pedagoger.

Allt om skolbesök på egen hand

Tekniska i klassrummet

Vill ni göra något roligt i skolan så rekommenderar vi de digitala upplevelser vi har tagit fram– lär dig mer om digitalisering inom spelutveckling eller varför inte anmäla din klass till klimatdetektiverna och utforska din nrmiljö.

Allt om Tekniska i klassrummet

Senast uppdaterad 13 januari 2022.